Annonsera på DagensJakt.se

  • 2017 Februari 1

Alla nyheter om jakt, på samma ställe. Det beskriver DagensJakt.se ganska väl. Vi har varit online sedan 2008 och hämtar jaktnyheter från de största jakttidningarna och dagstidningarna på nätet. Nyheterna publiceras direkt på vår hemsida och i vårt nyhetsbrev.

Dagensjakt.se är en stadigt växande nyhetstjänst med trogna läsare och prenumeranter. Vi är idag förmodlingen den största nyhetsförmedlaren på nätet inom området jakt. Med annonsering på DagensJakt.se når du en köpstark målgrupp med både internetvana och ett hundraprocentigt intresse för jakt och friluftsliv.


Bannerannonsering

Du får maximal exponering när du annonserar med oss. Din banner visas på DagensJakt.se hemsida (som även är mobilanpassad) och i nyhetsbrevet som skickas dagligen eller veckovis. Din banner kommer att visas för mellan ca. 2500-3500 unika besökare per dygn beroende på säsongen.

Bannerspecifikationer:

Storlek (bredd x höjd) 300 x 200 pixlar. Vi tar endast emot banners av filtyp JPEG, PNG eller GIF. Rekommenderad filstorlek är ca. 50kb. Er banner skickar ni till andreas@dagensjakt.se inför publicering.


Jaktguiden

Jaktguiden är en företagskatalog där vi listar leverantörer och företag inom jaktbranschen. Att medverka i Jaktguiden med sina grundläggande företagsuppgifter är kostnadsfritt. Vi tar oss rättigheten att neka företag vi ej anser passar att medverka i katalogen.

Prioriterad listning

Det går även att köpa en prioriterad listning där du alltid placeras över gratisinförandena samt får med logo, hemsidesadress, presentationstext och vilka varumärken du företräder. En prioriterad listning kostar 2000 kr/år och per kategori. Vill du ligga med i flera kategorier så kontakta oss för en offert. Alla priser är exkl. moms.


Jaktnyheter på er egna webbplats via RSS

Vi har sedan 2008 skapat ett system som samlar in de senaste nyheterna som skrivs på nätet inom området jakt. Allting som publiceras genomgår en manuell kontroll för att säkerställa att nyheten verkligen handlar om jakt. Vill ni ha ett 100% flöde av jaktnyheter på er egna webbplats så går det att abonnera på ett RSS-flöde. Kontakta Andreas Magnusson på 070-222 41 30 eller andreas@dagensjakt.se för en offert.


Kontakt

Annonsering:
Hans-Olof Haraldzon, hans-olof@elite.nu
Telefon: 070-533 90 74

Postadress:
Niched Media AB
Örebrovägen 29
711 31 Lindesberg