Jaktmässor 2019

Jaktmässor 2018

  • 2017 November 16

Här har vi samlat de jaktmässor som kommer att anordnas under 2018 runt om i Sverige. Om det är någon jaktmässa vi missat så tipsa oss gärna på andreas@dagensjakt.se. OBS! Vi kommer inte att lista några butiksmässor, utan bara större allmänna jaktmässor.
Fotot ovanför är lånat från Swedish Game Fair

 

April


Säffle Jakt & Fiskemässa

Mässan kommer att arrangeras i och omkring Medborgarhuset i Säffle lördagen den 14 april kl. 10-15, fri entre.
14 april 2018

Jakthundens Dag i Åkulla

Underbara jakthundar, spännande aktiviteter, roliga möten och välgörenhet under en och samma dag.
22 april 2018
http://www.jakthundensdag.se

 

Maj


Swedish Game Fair

Tullgarns slott ligger vackert och centralt beläget på en udde mitt i Tullgarnsviken. Här har naturen, jakten och fisket alltid stått i centrum. Vi har ett rekordstort intresse för Swedish Game och redan nu kan vi lova att det kommer bli den största mässan som arrangerats på Kungliga Tullgarn.
25-27 maj 2018
http://www.swedishgamefair.se

Utemässan i Lappland

På Utemässan erbjuds den senaste informationen vad gäller jakt, fiske och hund – både här hemma och ute i världen. Mässan vänder sig till såväl proffs som nybörjare
Sista helgen i maj 2018
http://www.utemassan.se

 

Juni


Jonas i Sälen Game Fair

Alltfler upptäcker detta fantastiska mässområde koncentrerat på Lindvallens Fäbod med härbren och fjällen som kuliss, med fiskesjö och skjutvall på kort promenadavstånd och hela Lindvallens rika utbud av boende, mat, nöjen och service i och omkring mässområdet.
2-3 juni 2018
https://jonasisalengamefair.se

Lindesnäsmässan

Dalarnas extra roliga och trivsamma Jakt och Friluftsmässa! Anpassad för såväl mor som far, mormor som farfar, bror som syster. En gemytlig dag för den som älskar naturen och vill ge sin nästa generation chansen att känna detsamma! Hjärtligt välkomna till Lindesnäs Herrgård och kringliggande natursköna område, lördagen den 30:e Juni 2018!
30 juni 2018
http://www.lindesnasmassan.se

 

Juli


Västgård Game Fair

Mötesplats för alla med intressen inom fiske, jakt, skytte, häst, hund, motor, mat & hantverk
27-29 juli 2018
http://www.vastgardgamefair.com/

 

Augusti


Sunne Jaktmässa

Jakt, hund, mat, mode, teknik och skog tillsammans med kända profiler och underhållning gör Sunne Jaktmässa till något för hela familjen.
3-4 augusti 2018
http://sunnejaktmassa.se/

Bruksvallarna Game Fair

Fritidsmässa i Funäsfjällen. Mässan behandlar områden inom jakt, fiske, mat, hantverk och terrängfordon.
3-5 augusti 2018
http://www.bruksvallarnagamefair.se/

Medevimässan

Mässan i närheten av Motala är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom Hund, Jakt, Vapen/Tillbehör, Fritid/Motor, Skytte, Skog/Skogsbruk, Marin/ Fiske. Här kommer många intressanta och spännande föredrag och aktiviteter att förekomma. Med deltagare från naturvårdsverket, länsstyrelsen, livsmedelsverket, jägarförbunden m.fl. Nytt för i år är att första dagen blir en politikerdag. Kommunpolitikerna debatterar och svarar på frågor på förmiddagen och på eftermiddagen är det rikspolitikernas tur. Fri entré alla dagarna.
17-19 augusti 2018
http://www.medevimassan.se

Skånska Jakt & Fiskemässan

Välkommen till mötesplatsen för jägare, fiskare, hund-, och friluftsintresserade i alla åldrar, med aktiviteter, uppvisningar, tävlingar och utställare i Bosjöklosters vackra slottsmiljö.
25-26 augusti 2018
http://www.sjfm.se/sv-SE

Ellinge Game Fair 2018

En klockren träff mitt i hjärtat av Skåne. Med jakten och fisket som måltavlor arrangeras nu för andra gången Ellinge Game Fair mitt i hjärtat av Skåne på Ellinge Slott, sista helgen i augusti. Slottsparken vid Ellinge Slott förvandlas till en jakt & fiskemässa och besökarna får nära till allt i den lummiga slottsmiljön den 25-26 augusti. Siktet är inställt på jakten och fisket med ledande leverantörer inom vapen, optik och jakttillbehör på plats. Ellinge Game Fair arrangeras i nära samarbete Jaktgrossisterna.
25-26 augusti 2018
https://ellingegamefair.se